info@iaa.org.ge
599-23-64-79
4600, ქუთაისი საქართველო
მთავარი
ჩვენს შესახებ
გამოცემები
სიახლეები
კონტაქტი
მთავარი
ჩვენს შესახებ
გამოცემები
კონტაქტი
გამოცემები
მთავარი
გამოცემები
2022-#1-19
შაქრის ბუნებრივი შემცვლელების ( ფრუქტოზა, სტევია) გამოყენება ბოსტნეულის წვენების დამზადებაში....
ნანა ქათამაძე
2022-#1-18
გენმოდიფიცირებული პროდუქტების სასარგებლო და მავნე თვისებები....
ნანა ქათამაძე
2022-#1-17
Complex Evaluation of the Tractor-Transport Unit Off-road....
Emzar Kilasonia, Soso Tavberidze, Mamuka Tsikoridze
2022-#1-16
ლურჯი მოცვის მორფოლოგიური და სამეურნეო თავსიებურებების შესწავლა, პერსპექტიული ფორმების გამორჩევა....
რეზო ჯაბნიძე, შოთა ლამპარაძე, ნანა ჯაბნიძე, მირზა ყურშუბაძე
2022-#1-15
მაღალმთიანი რეგიონის მკაცრ კლიმატურ პირობებში პომიდვრის კულტურის მოყვანა მზა ამპულირებული....
თამარი ხუციძე
2022-#1-14
Orobanachaceae ოჯახის გვარები და სახეობები ქუთაისის ბოტანიკურ ბაღიში.....
ნინო ხონელიძე, ნუნუ დიაკონიძე
2022-#1-13
დაფნის ნაყენი ამერიკული თეთრი პეპელას (Hyphantria cunea Drury) წინააღმდეგ მცენარეების დაცვის ....
ნუნუ ჩაჩხიანი-ანასაშვილი, მაკა ყუბანეიშვილი
2022-#1-12
ხურმა ჰაჩიას ახალი პერსპექტიული ფორმა „ჩაისუბნის“ ფენოლოგიური დაკვირვების შედეგები ქობულეთის....
მირზა ყურშუბაძე, რეზო ჯაბნიძე, გიორგი ჯაბნიძე, ვიოლა დოლიძე
2022-#1-11
იონჯის მოსავლიანობა იმერეთის პირობებში....
მაკა ყუბანეიშვილი, ნუნუ ჩაჩხიანი-ანასაშვილი
წინა გვერდი
შემდეგი გვერდი